► NB!
ⓘ Fargene på det ferdig produktet kan litt avvike fra det som vises på din skjerm.
   NAILSHOP INSTAGRAM

@nailshop.me

Personopplysninger

Nailshop (Vipmart company) er opptatt av personvernet ditt og streber alltid etter å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vipmart:s mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Vipmart samler inn, og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernpolicyen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Vipmart, Granathvägen 6, 79295 Mora, Sweden er ansvarlig(e) som behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?

Vi kommer til å behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på våre nettsider vår ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Vipmart behandler, omfatter ditt personnummer (hvis du har oppgitt dette), ditt navn, kjønn, fødselsdato, e-postadresse, din kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, ditt kredittkortnummer, din leveringsadresse, din IP-adresse og ditt telefonnummer.

Våre nettsider: nailshop.me, nagelvaruhuset.se, nail.nu, nailshop.fi

Hva kommer vi til å bruke dine personopplysninger til?

Opplysningene brukes til identifikasjon, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Opplysningene skal også kunne bli brukt til å sende post, SMS og e-post til deg og for markedsføring og informasjon via telefon med mindre du har valgt bort slik kommunikasjon. Du skal når som helst kunne kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde. Kontakt oss.

Opplysningene skal også kunne bli brukt til å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og markedsføring og for å forbedre nettsider, betalingsmetoder og betalingsprosesser. Behandling for å forbedre betalingsmetoder og betalingsprosesser skal kunne omfatte behandling der dine personopplysninger overføres til andre selskaper i Vipmart:s konsern og til tredjepartsleverandører som er med i grunnlaget for analysen. Personopplysningene skal derfor kunne bli behandlet sammen med opplysninger i andre registre, for eksempel kredittopplysningsregistre.

Personnummeret (hvis du har oppgitt dette) ditt kommer også til å bli behandlet i forbindelse med et kjøp på vegne av (eller som følge av krav fra) tredjepartsleverandører av betalings- og kredittkortstjenester som har behov for dette for å skaffe seg tredjepartskredittopplysninger.

Bruken av personopplysningene dine vil kunne føre til at opplysninger behandles sammen med opplysninger i andre registre både i og utenfor EU, og at dine personopplysninger overføres til og behandles av andre selskaper i Vipmart:s konsern for de formålene som er beskrevet foran i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Opplysningene vil også kunne bli behandlet sammen med opplysninger fra eller delt med myndigheter eller partnerne våre, for eksempel for utskrift og distribusjon, og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkortstjenester. Vipmart er alltid ytterst varsom når det gjelder slik bruk.

Ved å godta denne policyen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i overføringen av dine personopplysninger til land utenfor EØS.

Hvis hele eller deler av Vipmart:s forretningsvirksomhet selges til eller integreres med en annen forretningsvirksomhet, vil personopplysningene dine kunne bli gitt til våre rådgivere og også gitt til den nye eieren av forretningsvirksomheten.

Vipmart bruker Googles oq Facebook annonsetjenester. Du kan lese mer: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=no og https://nb-no.facebook.com/business/gdpr

Vipmart bruker Mailerlite's e-postmarkedsføringstjenester. Du kan lese mer her: https://www.mailerlite.com/privacy-policy

Hvordan kommer vi til å beskytte dine personopplysninger?

For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi gjennomført flere sikkerhetstiltak. Vi har gjennomført sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger, for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettlesere. Videre har vi tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket. Fysisk tilgang til lokalene der opplysningene lagres, er begrenset, og ansatte kreves identifisert for å få tilgang.

Vipmart bruker også, for eksempel, SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren. For å hindre mulig uautorisert tilgang når ditt kredittkortnummer behandles, vil enveiskoder bli brukt.

Hvor lenge kommer Vipmart til å oppbevare mine personopplysninger?

Hvis du gir ditt samtykke til å være en/et registrert kunde/medlem hos Vipmart, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av. Du skal når som helst kunne melde deg av fra å være kunde. Hvis du ikke registrerer deg som kunde/medlem, kommer personopplysningene dine kun til å bli oppbevart så lenge det er nødvendig for å etterleve lovgivningen eller for at tredjepart skal kunne oppfylle sine forpliktelser overfor deg, for eksempel å oppfylle leverings- eller garantiforpliktelser.

Uansett kommer personopplysningene dine aldri til å bli oppbevart lengre enn det som er tillatt for å etterleve gjeldende personopplysningslovgivning.

Tilgang til, oppdatering og korrigering av personopplysningene dine

I samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning har du rett til å motta informasjon kostnadsfritt om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss, uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du ordne dette ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. Slik forespørsel må være behørig underskrevet av deg og sendt med vanlig post, se adresser oppgitt på nettsiden. Derfor kan den ikke sendes med e-post.

Vipmart ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du gir til Vipmart endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse, navn eller betalingsinformasjon, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi Vipmart korrekte opplysninger ved å sende en e-post til Vipmart. Du har alltid rett til å anmode om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring hvis du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

Lenker

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Denne personvernpolicyen gjelder kun våre nettsider. Hvis du lenkes til et annet nettsted, må du lese personvernpolicyen som gjelder for det nettstedet. Legg merke til at Vipmart ikke er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine av eller på andre nettsider.

Endringer i personvernpolicyen

Vipmart forholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne Personvernpolicyen i den grad det trengs for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernpolicyen skal publiseres på Nettstedet.

Les mer: Cookies
Les mer: Vilkår og betingelser for kjøp


FØLG OSS OG FÅ RABATT


Frakt och betalning


ⓘ Normal leveringstid 2-5 dager

Nailshop levering

ⓘ Bestillinger på hverdager før kl.14.00 sendes som regel samme dag

Nailshop

Om Nailshop


ⓘ Nailshop / Nagelvaruhuset är en av Sveriges största nagelbutiker med 5 000 bra nagelprodukter och fotvårdsprodukter. Nagelteknologer och nybörjare kan hitta allt de behöver för att få nagelförlängning eller fin manikyr och pedikyr. Snabb leverans och billiga priser är av största vikt för oss. Vi har nu över 250 000 nöjda kunder från Skandinavien och 50 000 från Norge. De fleste ligger i Oslo, Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim, Fredrikstad/Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn/Skien och Kristiansand...

Personlinge integritet er veldig viktig. Les gjerne vår integritetspolicy

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg bedre opplevelse. Les mer

OK
Bruk mobilversjon av siden