OBSERVERA!
ⓘ Den verkliga färgen av produkter kan vara lite annorlunda från den som visas på denna webbplats, på grund av särdragen i din bildskärm
   NAILSHOP PÅ INSTAGRAM

@nailshop.me

Personuppgifter

Nailshop (Vipmart företag) värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Vipmart:s målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper dig bl.a. att förstå vilken slags information Vipmart samlar in och hur denna används. Genom att godkänna policyn på sajten i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Vipmart, Granathvägen 6, 79295 Mora, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vilka Personuppgifter behandlar vi?

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på våra webbsidor genom cookies. De personuppgifter som Vipmart behandlar är ditt namn, kön, e-postadress, köp-, betal- och orderhistorik, , leveransadress, IP-adress och telefonnummer.

Våra webbsidor: nailshop.me, nagelvaruhuset.se, nail.nu, nailshop.fi.

Hur använder vi dina persouppgifter?

Uppgifterna kan användas för identifikation, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. Uppgifterna kan även användas för utskick per post, sms och e-post samt för marknadsföring och information via telefon, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund. Kontakta oss!

Uppgifterna kan vidare komma att användas för att analysera köpvanor i syfte att förse dig med relevant information och marknadsföring samt för att förbättra sajten, betalningslösningar och betalningsprocesser. Behandling i syfte att förbättra betalningslösningar och betalningsprocesser kan inkludera behandling där dina personuppgifter, bl.a. ditt personnummer, överförs till andra bolag inom Vipmart:s koncern och tredjepartsleverantörer för att ingå som analysunderlag. Personuppgifterna kan då även komma att samköras med uppgifter från andra register, t.ex. kreditupplysningsregister.

Ditt personnummer kan också att behandlas i samband med köp på uppdrag av (eller på grund av krav från) betalnings- och kreditföretag som behöver detta i kreditupplysningssyfte.

Användningen av uppgifterna kan innebära samkörning med andra register, både inom och utom EU, samt att dina personuppgifter överförs till, och behandlas av, andra bolag inom Vipmart:s koncern i ovan nämnda syften i enlighet med gällande lagar och regler. Uppgifterna kan även komma att samköras eller delas med myndigheter eller våra samarbetspartners för t.ex. tryck och distribution, samt betalningsförmedlare och kreditföretag för betalning eller kreditupplysning. Vipmart iakttar alltid största försiktighet vid sådana tillfällen.

Genom att godkänna villkoren och policyn på sajten i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till att dina personuppgifter överförs till land utanför EES.

Om hela eller delar av Vipmart:s verksamhet säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

Vipmart använder Googles och Facebooks annonstjänster. Du kan läsa mer om Google här: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=sv   och om Facebook här: https://www.facebook.com/business/gdpr

Vipmart använder Mailerlite's e-postmarknadsföring tjänster. Du kan läsa mer här: https://www.mailerlite.com/privacy-policy

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder: Vi har implementerat säkerhetsrutiner och tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter såsom certifieringsteknik för webbläsare. Vidare har vi vederbörliga brandväggar och antivirusprogram för att skydda och förhindra obehörig tillgång till nätverket. Tillgång till de utrymmen där personuppgifterna lagras är begränsad och det krävs att de anställda identifieras för åtkomst.

Vipmart använder sig även bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

Hur länge sparas mina personuppgifter?

Om du samtyckt till att vara registrerad kund/medlem hos Vipmart sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra Vipmart:s åtaganden gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans och garantiåtaganden.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Du har, enligt gällande personuppgiftslagstiftning, rätt att en gång per kalenderår gratis få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Om du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt gällande personuppgiftslagstiftning skickas in underskriven av dig per post till den adress som anges på sajten. Den kan alltså inte skickas per e-post.

Vipmart vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat till Vipmart förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller betalningsuppgifter eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna Vipmart korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till: Vipmart. Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Dina personuppgifter behandlas inte för ändamål som rör direkt marknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen, exempelvis den som rör direkt marknadsföring.

Länkar

Sajten kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna Integritetspolicy gäller bara för våra sajter / webbsidor. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den personuppgiftspolicy som gäller för den sidan. Notera att Vipmart inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Ändringar i Integritetspolicy

Vipmart förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna Integritetspolicy kommer att publiceras på Sajten.

Vipmart följer givetvis dataskyddsförordningen (GDPR) som infört 25 maj 2018. Du/ni kan själv läsa mer på Datainspektionens hemsida.

Läs även: Cookies
Läs även: Köpvillkor


FÖLJ OSS OCH FÅ RABATT


Frakt och betalning


ⓘ Normal leveranstid 1-2 dagar

Nailshop leverans

ⓘ Beställningar gjorda vardagar innan kl.14.00 skickas från oss samma dag

Nailshop

Om Nailshop


ⓘ Nailshop är en av Sveriges största online butiker med 5000 bra nagelprodukter, alla nagelteknologer och nybörjare kan hitta allt de behöver för att få nagelförlängning eller manikyr och pedikyr. Snabb leverans och billiga priser är av största vikt för oss. Vi har nu över 100 000 nöjda kunder från Sverige. De flesta finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Lund, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Halmstad,Växjö, Karlstad, Sundsvall, Östersund, Trollhättan, Luleå, Borlänge, Tumba, Kristianstad, Kalmar, Falun...

Personliga integritet är mycket viktig. Läs gärna vår Integritetspolicy

Nailshop använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Läs mer

OK
Mobilversion